Project 1999

Go Back   Project 1999 > General Community > Technical Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 12-02-2011, 02:55 PM
Avatar Avatar is offline
Large Rat


Join Date: May 2011
Posts: 7
Default

I'd definitely like to hear your results... Thanks!
Reply With Quote
  #12  
Old 12-02-2011, 02:58 PM
Jagmarr Jagmarr is offline
Aviak


Join Date: Mar 2011
Posts: 51
Default

would boot camp do the trick? only thing that comes to mind.
Reply With Quote
  #13  
Old 12-05-2011, 07:18 AM
GreenPete GreenPete is offline
Decaying Skeleton


Join Date: Dec 2011
Posts: 4
Default

im having extreme difficulty getting things running right now. i have a mac pro 2010, i have the iso files for the titanium CDs, also downloaded your wine skin, plus i have playonmac to open the eqinstaller. anyone help would be appreciated, i dont have windows. thanks.

**edit: ive installed eq now with playonmac, but i cannot find the file where i am to add the "patchme" into it in order for it to work with p99
Last edited by GreenPete; 12-05-2011 at 07:58 AM..
Reply With Quote
  #14  
Old 12-05-2011, 10:34 AM
Mcbard Mcbard is offline
Banned


Join Date: Sep 2010
Location: Da U.P. eh
Posts: 992
Default

Quote:
Originally Posted by Jagmarr [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
would boot camp do the trick? only thing that comes to mind.
Yes.. bootcamp works fine. This thread is about using it with wine.
Reply With Quote
  #15  
Old 12-05-2011, 12:46 PM
phobus phobus is offline
Fire Giant


Join Date: May 2011
Posts: 586
Default

Nice, thanks for this!

I just installed it following your instructions and it works great. I'm using a late-2006 iMac with the Radeon X1600 running 10.6.8. I had been running EQ under a Parallels VM, which is alright but this seems faster.

I did run into one issue: the stock fonts were horrible. I did some digging around, and was able to fix it:

- Open Wineskin, and go to the Tools tab
- Click the Winetricks button
- Under fonts, check the box for corefonts
- Click the Run button
- Once it's done downloading and installing, close Winetricks
- Click the "Kill Wineskin Processes" button and restart the P99 Wine wrapper

Now you should have the expected in-game fonts.
Reply With Quote
  #16  
Old 12-05-2011, 04:21 PM
loopholbrook loopholbrook is offline
Kobold

loopholbrook's Avatar

Join Date: Jun 2011
Location: Austin, Tx
Posts: 145
Default

Hmmm, it seemed to be working perfectly, but once I tried to connect to the server it just froze. It's done it multiple times, any ideas to what I did wrong?
__________________

How do armbar!?
Reply With Quote
  #17  
Old 12-10-2011, 01:53 PM
Ghaniba Ghaniba is offline
Large Bat

Ghaniba's Avatar

Join Date: Oct 2011
Location: Northeast, CT
Posts: 11
Default

Working awesome for me:
Macbook Pro 2.4GHz 15"
4GB 667 ram
Nvidia GeForce 8600M GT 256MB
on OSX Lion 10.7.2

My only issue is the text of my ui is a bit ugly. Font issue, I'm sure. The normal text fonts for chat are just fine.

Thanks for the hard work!

Dave
EDIT:
Copied the fonts from c:\windows\fonts to the c drive shortcut\windows\fonts and the fonts are perfect for mobs and menus, etc. Any idea how to show exactly which font was needed? That was 635mb of fonts. :P
Last edited by Ghaniba; 12-10-2011 at 03:25 PM.. Reason: Fonts Solution
Reply With Quote
  #18  
Old 12-15-2011, 11:09 AM
phobus phobus is offline
Fire Giant


Join Date: May 2011
Posts: 586
Default

This is what I have in my \windows\Fonts directory after performing the steps above that fixed my font problem:

Code:
AriBlk.TTF
Arial.TTF
Arialbd.TTF
Arialbi.TTF
Ariali.TTF
Comic.TTF
Comicbd.TTF
Georgia.TTF
Georgiab.TTF
Georgiai.TTF
Georgiaz.TTF
Impact.TTF
Times.TTF
Timesbd.TTF
Timesbi.TTF
Timesi.TTF
Trebucbd.ttf
Verdana.TTF
Verdanab.TTF
Verdanai.TTF
Verdanaz.TTF
Webdings.TTF
cour.ttf
courbd.ttf
courbi.ttf
couri.ttf
trebuc.ttf
trebucbi.ttf
trebucit.ttf
Not sure which are actually used in-game, but it's only 5MB total.
Reply With Quote
  #19  
Old 12-18-2011, 12:28 AM
Hammertime Hammertime is offline
Banned


Join Date: Dec 2011
Location: Hollywood
Posts: 92
Default

Hey works great for me, UI is sketchy, and also my sky is all black not sure what's the deal.. also controls are very different help!
Reply With Quote
  #20  
Old 12-22-2011, 11:49 PM
Rmele09 Rmele09 is offline
Large Rat


Join Date: Dec 2011
Posts: 9
Default

I have this setup, but the sky is black and the screen is really dark, also I am getting this odd flicker of the graphics. Any help with this? I am playing on a Macbook Pro with 330m graphics
Last edited by Rmele09; 12-22-2011 at 11:55 PM..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:35 AM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.