Project 1999

Go Back   Project 1999 > General Community > Technical Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-04-2016, 06:33 AM
rhoward rhoward is offline
Orc

rhoward's Avatar

Join Date: Oct 2015
Location: Red 99
Posts: 42
Default Single character crashing on initial login

The first Toon i created now crashes on login in the field of Bone.
I had several crashes when i went to Lake of ill Omen in the very beginning , then once i moved to field of bone , a crashed several times there , then crashed on camping.
Cannot re enter the world with this character anymore.

Created a new character in neriak and in cabilis, both of these appear to be fine playwise.

I did delete the character ini (UI) file, but this did not help.

I also re-installed the titanium client, as i thought at the time i may have had a corrupt zone file. This didnt help either.

I run the game through WinEQ , i have it set to windows xp SP 3 compatability , and ran as administrator.

Any suggestions?
Last edited by rhoward; 03-04-2016 at 07:01 AM.. Reason: added information.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-04-2016, 07:01 AM
rhoward rhoward is offline
Orc

rhoward's Avatar

Join Date: Oct 2015
Location: Red 99
Posts: 42
Default

Deleted this character as it was only level 3 and made a new one with the same name.

Works fine.

/shrug
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2016, 12:43 AM
rhoward rhoward is offline
Orc

rhoward's Avatar

Join Date: Oct 2015
Location: Red 99
Posts: 42
Default

With the new character i was fine until i went to LoIO , zone crashed once going in , and now cannot access this character either.

Im at a loss.

Any suggestions would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-05-2016, 01:24 AM
rhoward rhoward is offline
Orc

rhoward's Avatar

Join Date: Oct 2015
Location: Red 99
Posts: 42
Default

here is a portion of the dbg log

2016-03-05 00:02:47 Cleanup 11
2016-03-05 00:02:47
2016-03-05 00:02:47 Picking a default resolution, desktop is 1920 x 1080, 32 bits
2016-03-05 00:02:47 Ratio is 1.78
2016-03-05 00:02:48 Resolution was capped at 1280 x 720
2016-03-05 00:02:48 Resolution verified 1280 x 720, 32 bits ... diff was 1000 from 0 modes
2016-03-05 00:02:48 Resolution selected 1280 x 720, 32 bits
2016-03-05 00:02:48 CRender::InitDevice: Using 32bit mode.
2016-03-05 00:02:48 CRender::InitDevice: Using vsync 0.
2016-03-05 00:02:48 CRender::InitDevice: Using 24bit depth buffer with 8 bit stencil.
2016-03-05 00:02:48 CRender::InitDevice: HardwareTnL Enabled.
2016-03-05 00:02:48 Using hardware vertex shaders.
2016-03-05 00:02:48 Initializing render system.
2016-03-05 00:02:48 Trilinear Mipmapping available.
2016-03-05 00:02:48 Vertex Shader Version: 3.0
2016-03-05 00:02:48 Pixel Shader Version: 3.0
2016-03-05 00:02:48 Initializing engine internals.
2016-03-05 00:02:48 CRender::InitDevice completed successfully.
2016-03-05 00:02:49 Parsing INI file ./eqlsUIConfig.ini
2016-03-05 00:02:49 INI file ./eqlsUIConfig.ini loaded.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:28 AM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.