Project 1999

Go Back   Project 1999 > Server Issues > Resolved Issues

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-21-2015, 10:21 AM
HtotheK HtotheK is offline
Scrawny Gnoll


Join Date: Oct 2009
Posts: 28
Exclamation Arrows not registering

Found on Ranger (23)

If shooting at a mob, many times only the first arrow will register, after that no message or damage seen. May reset after several minutes.

Tried cycling inventory but nothing seems to help.
  #2  
Old 09-21-2015, 10:29 AM
HtotheK HtotheK is offline
Scrawny Gnoll


Join Date: Oct 2009
Posts: 28
Default

Bug appears to happen if you cast a while in the middle of a bow motion (pull/firing/reloading).
Last edited by HtotheK; 09-21-2015 at 10:33 AM.. Reason: remove text
  #3  
Old 09-21-2015, 11:00 AM
Alendria Alendria is offline
Orc

Alendria's Avatar

Join Date: Oct 2012
Posts: 34
Default

This one is weird.

Seems that if a mob is already aggroed on me due to spells, proximity, melee, etc., that subsequently fired arrows do not strike at all.

Initially engaging with arrows gets super weird. I was able to aggro Guard Effel and Kroon in wfp with arrows, zoned into nfp. Zone back. Cannot aggro them with arrows now. Hit Fralldo, zoned out and back in, cannot hit him now. Just aggroed Ledshin with arrow, zoned out and back. Cannot hit any guards with an arrow now, even the ones at the gate.
__________________
Aveira - Seregan - Bregan D'Aerth

retired: Alendria <Royal Norrathian Guard> - The Tribunal
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:47 AM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.