Project 1999

Go Back   Project 1999 > General Community > Technical Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 10-17-2019, 03:41 PM
Deathrydar Deathrydar is offline
Planar Protector


Join Date: Oct 2009
Posts: 1,584
Default

Bet ya it's a port in your router...
Reply With Quote
  #12  
Old 10-17-2019, 03:41 PM
Argh Argh is offline
Planar Protector

Argh's Avatar

Join Date: Aug 2010
Posts: 1,065
Default

I'm not great with Windows, so maybe someone else can be a better help with helping you to disable overclocking, but give this a try: https://neosmart.net/wiki/0x0000124-...king_from_BIOS
Reply With Quote
  #13  
Old 10-17-2019, 04:25 PM
wowhead441 wowhead441 is offline
Skeleton


Join Date: Mar 2013
Posts: 17
Default Solved

Yes, it was an overclocking issue. I was running the stock fx8350 4ghz at 4.37ghz. I bumped it down to 3.9ghz and I am sitting at character select feeling confident!
Reply With Quote
  #14  
Old 10-17-2019, 04:36 PM
Argh Argh is offline
Planar Protector

Argh's Avatar

Join Date: Aug 2010
Posts: 1,065
Default

Glad to see its working now.
Reply With Quote
  #15  
Old 10-19-2019, 12:40 AM
drmskr drmskr is offline
Skeleton


Join Date: Apr 2015
Location: Proctor, MN
Posts: 15
Default

Umm, yea.

I just downgraded to 4Ghz. I can log in now.

But for me anyways, it was a big dil#& I fell on, as my luclin models are gone.

I may as well go back to a superior TEXT based MUD..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:06 PM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.