Project 1999

Go Back   Project 1999 > General Community > Technical Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #111  
Old 04-27-2023, 07:21 AM
IzHaN80 IzHaN80 is offline
Kobold

IzHaN80's Avatar

Join Date: Apr 2014
Location: Everquest
Posts: 172
Default

WinEQ2 is trash even if it runs correctly, it drops your performance in EQ, i really can tell the difference when i don't run WinEQ2.
Reply With Quote
  #112  
Old 05-15-2023, 11:53 PM
agentsi1511 agentsi1511 is offline
Large Rat


Join Date: Nov 2015
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by IzHaN80 [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
WinEQ2 is trash even if it runs correctly, it drops your performance in EQ, i really can tell the difference when i don't run WinEQ2.
I feel that is purely anecdotal. I have dozens of friends who play EQ, and only use WinE2. I use it myself, as its the only way to fix the gamma issue, or run multiple instances of EQ without headaches. I've never had any issues performance wise, so unless you're on a potato, I think you're clearly doing something wrong.
Reply With Quote
  #113  
Old 05-16-2023, 02:15 AM
IzHaN80 IzHaN80 is offline
Kobold

IzHaN80's Avatar

Join Date: Apr 2014
Location: Everquest
Posts: 172
Default

Quote:
Originally Posted by agentsi1511 [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
I feel that is purely anecdotal. I have dozens of friends who play EQ, and only use WinE2. I use it myself, as its the only way to fix the gamma issue, or run multiple instances of EQ without headaches. I've never had any issues performance wise, so unless you're on a potato, I think you're clearly doing something wrong.
There is performance downgrade, i don't run on a potato xD. 32GB DDR4 @ AMD 3700x with a 3080 and NVME2 SSD, since i stopped using WinEQ2 i could tell the difference.
Reply With Quote
  #114  
Old 07-14-2023, 09:30 PM
Knuckle Knuckle is offline
Planar Protector

Knuckle's Avatar

Join Date: Dec 2010
Posts: 3,712
Send a message via AIM to Knuckle
Default

How do I run Wineq2 with dgvoodoo2? When I run only dgvoodoo2, i get frequent crashes/issues. When i run only wineq2 i get resetdevice crashes. FK this is annoying. I need to run both somehow, I tried some renamed .d3d9 file and that did not work.
__________________
Reply With Quote
  #115  
Old 07-30-2023, 01:03 PM
ReadOnly ReadOnly is offline
Aviak


Join Date: Oct 2018
Posts: 91
Default

Quote:
Originally Posted by Knuckle [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
How do I run Wineq2 with dgvoodoo2? When I run only dgvoodoo2, i get frequent crashes/issues. When i run only wineq2 i get resetdevice crashes. FK this is annoying. I need to run both somehow, I tried some renamed .d3d9 file and that did not work.
Saw this post on reddit about this: https://www.reddit.com/r/project1999...stall/ij7xtzr/
Reply With Quote
  #116  
Old 01-20-2024, 03:39 AM
Korach Korach is offline
Large Bat


Join Date: Jan 2024
Posts: 12
Default

Yep did all that and it still goes to eqgame instead of the launch titanium.bat
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:11 PM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.