Project 1999

Go Back   Project 1999 > Blue Community > Blue Trading Hub

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #301  
Old 07-13-2015, 10:11 PM
tristantio tristantio is offline
Fire Giant

tristantio's Avatar

Join Date: Nov 2010
Posts: 888
Default

I added a slight delay on the population of the select list, see if it works now.
Reply With Quote
  #302  
Old 07-14-2015, 01:42 PM
Trajor Trajor is offline
Kobold


Join Date: May 2015
Posts: 142
Default

Still no initial item list for me, using Chrome v43 and IE v11.

Perhaps you need to swap the closing </select> with the <script> line?

<select id="item-search" class="btn" multiple>
<option value="" selected>Show all items</option>
</select>
<script>populate_item_search();</script>
Reply With Quote
  #303  
Old 07-14-2015, 05:53 PM
tristantio tristantio is offline
Fire Giant

tristantio's Avatar

Join Date: Nov 2010
Posts: 888
Default

Quote:
Originally Posted by Trajor [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
Still no initial item list for me, using Chrome v43 and IE v11.

Perhaps you need to swap the closing </select> with the <script> line?

<select id="item-search" class="btn" multiple>
<option value="" selected>Show all items</option>
</select>
<script>populate_item_search();</script>
No, it's not an include in the sense that it would add the text where the script tags are (although I could change it to document.writeln calls or something), it runs a javascript function which manipulates the DOM to update what's in the select tags.
Reply With Quote
  #304  
Old 07-14-2015, 06:20 PM
tristantio tristantio is offline
Fire Giant

tristantio's Avatar

Join Date: Nov 2010
Posts: 888
Default

Ok definitely working in chromium now
Reply With Quote
  #305  
Old 07-14-2015, 06:36 PM
Trajor Trajor is offline
Kobold


Join Date: May 2015
Posts: 142
Default

It's working now in Chrome.
Reply With Quote
  #306  
Old 07-14-2015, 07:21 PM
wormed wormed is offline
Sarnak


Join Date: Feb 2015
Posts: 410
Default

I'm not getting item list in Chrome. Example, I'd type in "Sebilite", and I'd only get "[?] sebilite" and no items with sebilite in the name. This is after chrome reboot.
__________________
Reply With Quote
  #307  
Old 07-15-2015, 04:20 AM
gkmarino gkmarino is offline
Fire Giant


Join Date: Jun 2013
Posts: 538
Default

Not working actually! The initial list works but then typing anything in the search bar doesn't produce matching results.
Reply With Quote
  #308  
Old 07-17-2015, 10:33 AM
Trajor Trajor is offline
Kobold


Join Date: May 2015
Posts: 142
Default

The item list box is working off and on for me. This morning it wasn't working, so I completely closed down Chrome and reloaded and now it shows. Multiple guildmates say the item list doesn't work for them either.
Last edited by Trajor; 07-17-2015 at 10:38 AM..
Reply With Quote
  #309  
Old 07-20-2015, 03:12 PM
Trajor Trajor is offline
Kobold


Join Date: May 2015
Posts: 142
Default

I noticed something else peculiar today. On first load, the item list populates. Now start typing an item name. The item list disappears and you can't click on the name. Now the item list is empty, 'Reset Search' doesn't fix it and only a page reload works.
Reply With Quote
  #310  
Old 07-20-2015, 11:25 PM
tristantio tristantio is offline
Fire Giant

tristantio's Avatar

Join Date: Nov 2010
Posts: 888
Default

This should be fixed, related to the timeout "fix" put in for the Chrome fix (sorry about the delay on the fix, missed the thread posts).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:26 PM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.