Project 1999

Go Back   Project 1999 > General Community > Technical Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 11-25-2019, 03:18 PM
Jasonz Jasonz is offline
Aviak


Join Date: Mar 2012
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by slowpoke68 [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
Could anyone who tried this post some screenies please?
There are screenshot comparisons on the wiki page under the 'Show me the screenshots' heading. I can add more if you'd like.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-08-2020, 04:06 AM
Kendrite Kendrite is offline
Large Rat


Join Date: Feb 2019
Posts: 9
Default

Thanks for doing this.

I've noticed that there are a number of trees in S Ro (near where the grass meets the desert) have no leaf textures (it's just the trunk and branches surrounded by grey).

I am trying to run it with this https://wiki.project1999.com/EQ_Classic_HD mod at the same time but I don't think they should clash in any way.

I've tried installing your mod twice with same results.

Cheers.

Edit: I'm playing on Blue and I noticed you said this is for Green/Teal - could this be the cause of my problem??
Attached Images
File Type: jpg 2020.01.08-19.05_01.jpg (20.8 KB, 10 views)
Last edited by Kendrite; 01-08-2020 at 04:25 AM..
Reply With Quote
  #13  
Old 01-08-2020, 05:24 AM
Jasonz Jasonz is offline
Aviak


Join Date: Mar 2012
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by Kendrite [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
Thanks for doing this.

I've noticed that there are a number of trees in S Ro (near where the grass meets the desert) have no leaf textures (it's just the trunk and branches surrounded by grey).

I am trying to run it with this https://wiki.project1999.com/EQ_Classic_HD mod at the same time but I don't think they should clash in any way.

I've tried installing your mod twice with same results.

Cheers.

Edit: I'm playing on Blue and I noticed you said this is for Green/Teal - could this be the cause of my problem??
Thanks for the feedback. I've posted a version 1.3 that fixes this issue. There's an update-only download on the page so that you don't need to download the whole thing again.

I fixed this a while ago in my local folder but somehow missed putting that one file into one of the earlier updates.

The updated zone textures will work on all P99 servers. Since they only update textures used in the zones that green/teal use they simply won't affect the other zones that Blue has.

The EQ Classic HD textures work fine with EQ Classic Enhanced since they update global texture files and not the zone texture files that I'm updating. I'm using their textures as well.

Thanks again for letting me know about the tree issue!
Reply With Quote
  #14  
Old 01-08-2020, 05:38 AM
Kendrite Kendrite is offline
Large Rat


Join Date: Feb 2019
Posts: 9
Default

Updated and 1.3 has fixed it.

Thanks for all the effort - it looks great.
Reply With Quote
  #15  
Old 01-23-2020, 03:27 AM
Passenger Passenger is offline
Aviak


Join Date: Oct 2019
Posts: 59
Default

Great job! I appreciate you working off the original textures to keep the classic look and feel. The mipmaps are a welcome addition as well. The only artifact I've encountered so far is with rock dervishes in Lavastorm. You can't tell from the still image, but the pink triangle strobes in and out.

I'm using version 1.03 of Classic Enhanced as well as EQClassicHD. I installed Classic Enhanced .s3d files first, then added the EQClassicHD files over that.

Thanks for your efforts!
Attached Images
File Type: jpg eqce_ls_dervish.jpg (22.8 KB, 7 views)
Reply With Quote
  #16  
Old 01-25-2020, 03:34 PM
Jasonz Jasonz is offline
Aviak


Join Date: Mar 2012
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by Passenger [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
Great job! I appreciate you working off the original textures to keep the classic look and feel. The mipmaps are a welcome addition as well. The only artifact I've encountered so far is with rock dervishes in Lavastorm. You can't tell from the still image, but the pink triangle strobes in and out.

I'm using version 1.03 of Classic Enhanced as well as EQClassicHD. I installed Classic Enhanced .s3d files first, then added the EQClassicHD files over that.

Thanks for your efforts!
I've uploaded version 1.04 with a fix for the Rock Dervishes. Thanks for letting me know!
Reply With Quote
  #17  
Old 01-26-2020, 04:49 AM
Noren Noren is offline
Aviak


Join Date: Dec 2014
Posts: 55
Default

Hello, a tree in Lesser Faydark :
[You must be logged in to view images. Log in or Register.]

I use v1.04
Reply With Quote
  #18  
Old 01-26-2020, 12:18 PM
ewjax ewjax is offline
Aviak


Join Date: Oct 2019
Posts: 80
Default

Quote:
Originally Posted by Noren [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
Hello, a tree in Lesser Faydark :
[You must be logged in to view images. Log in or Register.]

I use v1.04
Same in OOT
Reply With Quote
  #19  
Old 01-27-2020, 07:39 PM
Noren Noren is offline
Aviak


Join Date: Dec 2014
Posts: 55
Default

Fire in CB

[You must be logged in to view images. Log in or Register.]
Reply With Quote
  #20  
Old 01-30-2020, 03:22 AM
Jasonz Jasonz is offline
Aviak


Join Date: Mar 2012
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by Noren [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
Fire in CB

[You must be logged in to view images. Log in or Register.]
Both are fixed in version 1.5, along with the tree in OOT. Thanks for letting me know!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:37 AM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.