Project 1999

Go Back   Project 1999 > General Community > Technical Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-08-2021, 11:43 AM
YoungSalmon YoungSalmon is offline
Scrawny Gnoll


Join Date: Apr 2020
Posts: 27
Default Gina Installation Trouble

Hi all,

I've been trying to get my Gina working on Win 10 and have been completely unsuccessful with multiple friends attempting to help.

I had it downloaded and started getting the message:

'Could not load configuration file. Using default settings.'

Tried uninstalling and re-downloaded the 'Setup' file from http://eq.gimasoft.com/GINA/Download.aspx and am still receiving the same message with the program closing
shortly after.

Any help or suggestions would be very appreciated and I have 5k plat on Green for the person who successfully gets my Gina working.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2021, 12:19 PM
Kavious Kavious is offline
Fire Giant


Join Date: Nov 2015
Posts: 851
Default

There was another thread on Win 10 installation issues. Not sure if the same issue, but could be worth a look

https://www.project1999.com/forums/s...d.php?t=327905
__________________
Kav
Reply With Quote
  #3  
Old 04-08-2021, 01:28 PM
Baler Baler is offline
Planar Protector


Join Date: Mar 2014
Posts: 8,307
Send a message via ICQ to Baler
Default

Just a heads up you can't offer in game items for out of game things. As per the RMT rule.
I don't think that's your intention just wanted to let you know.
Number 7, https://www.project1999.com/forums/showthread.php?t=2651

Gina also has it's own forum, which you can find the link to on their site at the top right.

One thing worth checking for is if you have gina installed
look in C:\Users\UserName\AppData\Local\Apps\2.0\
It may be inside two random characters folders in a folder starting with gina followed by more random characters. Check to see if you have to unblock any files in that folder.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 04-08-2021, 02:55 PM
YoungSalmon YoungSalmon is offline
Scrawny Gnoll


Join Date: Apr 2020
Posts: 27
Default

Oh wow, thank you for the reminder Baler. For some reason I think I associated Gina to work with an in game task I couldn't figure out and thought to offer some plat. I rescind my offer of 5k but would be sure to share this information with anyone else struggling with the same issues.

Your suggestion resulted in the most progress I've been able to make on this issue. I followed your advice and found the files within those folders. I didn't see a selection to 'unblock' any of the files, however, I deleted all of them and was able to re-install for the first time. Unfortunately, I am now receiving the same error. Would you think it might be where the files are being placed during the installation that could be causing the inability to open correctly?


Kavious - Thank you for the link to the previous post, I gave that thread a read prior to posting and tried all of the solutions unfortunately with no success.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-08-2021, 03:18 PM
YoungSalmon YoungSalmon is offline
Scrawny Gnoll


Join Date: Apr 2020
Posts: 27
Default

Oh my goodness, kept searching around for some extra folders, found and deleted them, and my fresh install is now working!

Baler, thank you very, very much for your advice on this.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:24 AM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.