Project 1999

Go Back   Project 1999 > General Community > Technical Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-02-2010, 07:30 PM
Sique Sique is offline
Decaying Skeleton


Join Date: May 2010
Posts: 4
Default DB error - invalid password

I just finished installing and swapping around the necessary files to run p1999. However, when I try to log into the server I get an invalid password message. 1st, I'm not sure where I get my account. Is it the account I'm using now on these forums? Is it the account I made and tried (and failed) on eqemu's site? I'm sure I'm just missing something minor but it is making me unable to play. Anyone have any advice or suggestions? Also eqhost is set to their new adress so that shouldn't be the problem.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-02-2010, 07:55 PM
LazyFuj LazyFuj is offline
Sarnak


Join Date: Jan 2010
Posts: 217
Default

you need to setup an account on eqemu's site, that one you use for the login.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2010, 07:55 PM
Xumosa Xumosa is offline
Sarnak

Xumosa's Avatar

Join Date: Apr 2010
Location: Canada
Posts: 293
Send a message via AIM to Xumosa
Default

go to eqemu's main webpage located here

Then log into that account

On the top bar of this screen it will shows home, forums, member list etc...
1 of the options should be user CP, click on that

Once you're on that page on the left hand side there will be a bar of more options click on "Login Server Accounts"

When you are on that screen make sure there is an account where it says Account 1:

If there isnt then click "create new LS account" and create it

Use the account you just made to log into the login server on EQ

Hope this helps if you have any more questions just ask [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
__________________
-Taja, swarm trainer
Last edited by Xumosa; 05-02-2010 at 07:59 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-16-2011, 09:41 PM
Darmeous Darmeous is offline
Decaying Skeleton


Join Date: Apr 2011
Posts: 2
Default

so, i have been playing for a month and today when logging in i started getting db error - invalid password, can still log into the eqemu website just not to the server select screen, any ideas?
Reply With Quote
  #5  
Old 05-29-2011, 06:17 PM
Giddyup21 Giddyup21 is offline
Decaying Skeleton


Join Date: May 2011
Posts: 1
Default Same Problem

I'm having the same problem as above. Using my EQEmu login info... DB Error: Invalid Password
Reply With Quote
  #6  
Old 07-24-2014, 06:52 PM
Nuno Nuno is offline
Large Rat


Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Default

New user here and having the same problem. Do the emulator people have to allow our usernames and passwords to work? Also is the game login screen being used the same as the original version? Ex/ station account and station password?
Reply With Quote
  #7  
Old 09-17-2014, 11:24 PM
Deadlyfury Deadlyfury is offline
Skeleton


Join Date: Feb 2013
Posts: 15
Default getting the same error

not quite sure but you don't need an EQemu account anymore?'

getting this error [You must be logged in to view images. Log in or Register.] please help!

thanks in advance
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:48 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.