Project 1999

Go Back   Project 1999 > Blue Community > Blue Server Chat

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-22-2009, 04:47 AM
Roninn Roninn is offline
Large Rat


Join Date: Oct 2009
Posts: 7
Default New User login issues

I tired to do a search, but it looks like the forums are fairly new.

Installed EQ titanium, did not patch. I followed the instructions for setting up an account and replacing certain game files. I made an account at eqemu (LS Account as well).

I put the correct server info in the patch txt file so it would connect to the eqemu server. I try to login last night and get a DBerror: bad password (something to that effect).

Any recommendations?
  #2  
Old 10-22-2009, 07:17 PM
Navis Navis is offline
Decaying Skeleton


Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Roninn [You must be logged in to view images. Log in or Register.]
I put the correct server info in the patch txt file
You need to put that info in the eqhost.txt file. It looks like this:

[LoginServer]
Host=eqemulator.net:5998

Also make sure you only run eqgame.exe and NOT EverQuest.exe.
  #3  
Old 10-23-2009, 12:13 AM
Roninn Roninn is offline
Large Rat


Join Date: Oct 2009
Posts: 7
Default fixed

I had already correctly edited the txt file for the eqemu server.

For some reason the login server didn't like my login name. I created a new one and no problem.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:15 AM.


Everquest is a registered trademark of Daybreak Game Company LLC.
Project 1999 is not associated or affiliated in any way with Daybreak Game Company LLC.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.